Kaartjes op maat

Ga je trouwen, verhuizen, een groot feest geven of is er een kindje opkomst? Op dit soort leuke belangrijke momenten is het leuk om je familie, vrienden of collega’s te verassen met een creatief op maat gemaakt kaartje! 

Zo werkt het

  1. Als je een idee hebt voor een kaartje hoor ik graag als eerst wat je wensen zijn. Hoe specifieker hoe beter! Denk hierbij aan het formaat. Papiersoort. Tekst en/ of soort tekening op het kaartje, afwerking, enveloppen, etc. Als je hier vragen over hebt dan denk ik natuurlijk graag met je mee. 
  2. Wanneer ik alle wensen heb ontvangen ga ik beginnen met het maken van een eerste opzet en een prijs opgave op basis van al je wensen. Op deze eerste opzet kunt je natuurlijk reageren voor de eerste aanpassingen.
  3. De aanpassingen op de eerste opzet zal ik verwerken in het ontwerp van het kaartje. Daarna zal ik een nieuwe proefdruk sturen, tot je helemaal tevreden bent met het kaartje.
  4. Als het kaartje helemaal voldoet aan de wensen en hij is akkoord ga ik het kaartje in productie brengen en daarna via de post naar je versturen. De levertijd van de kaartjes hangt erg af van de wensen wat betreft de afwerking en oplage.

Geboortekaartje

Wil je een geboortekaartje laten maken? Wees er dan op tijd bij! Uit ervaring weet ik dat het voor jullie als ouders en voor mij als vormgever het fijnste werkt als het kaartje voor de geboorte helemaal klaar is. Als het kindje dan eenmaal geboren is, ontvang ik graag de laatste gegevens zoals naam, datum tijd lengte en gewicht. Hiervan ontvangt u dan nog een laatste proefdruk om alles nog eens te checken. Als het kaartje dan helemaal klopt en akkoord is zorg ik dat deze wordt gedrukt en naar jullie thuis wordt opgestuurd! 

 

Geïnteresseerd? Stuur mij een mailtje voor een vrijblijvende offerte!